Předposlední závod seriálu závodů OUDA CUP ’17 je úspěšně za námi.
Opět s parádní účastí 46 aut ve čtyřech kategoriích (TC Hobby, Formule, TC STOCK a TC Open).
Velice nás těší skvělá účast na našich závodech, která se řadí mezi největší na letních závodech v ČR.

V kategorii TC Hobby startovalo osm jezdců (sedm dětí) a svoji kvalitu opět potvrdil Dan Klejch, který si svojí klidnou a vyrovnanou jízdou dojel pro vítězství. O druhé místo sváděli souboje Páťa Kapsa a Šárka Blažková. Až poslední finálová jízda rozhodla, druhé místo si vybojoval Páťa a Šárka skončila na místě třetím. Na čtvrtém místě se umístil nováček na našich závodech a jediný nejunior v této kategorii Karel Jíša. Na pátém místě se umístil Jenda Havlan, na šestém Vojta Baláž a na sedmém Mareček Vesecký. Mareček se každým závodem zlepšuje a na tomto závodě již dojížděl ve stejném kole s o několik let staršími soupeři.

V kategorii Formule startovalo jedenáct strojů. Kvalifikaci vyhrál Martin Kubička. Pořadí se v jednotlivých finálových jízdách měnilo a tak do poslední finálové jízdy nebylo jasné, jak to dopadne. Pro vítězství si nakonec dojel vítěz kvalifikace Martin Kubička, na druhém dojel Marek Baláž, třetí místo si vybojoval Jirka Martinek.

Nejpočetnější kategorií byl opět TC STOCK, ve kterém startovalo čtrnáct jezdců.
Jirka Vesecký tentokráte dominoval v této kategorii, v kvalifikačních jízdách ujel všem soupeřům o kolo a ve finálových tomu nebylo jinak. Druhé místo vybojoval Ondra Ševít a třetí místo si vyjel David Zubček, následovaný Pavlem Kothánkem a Lukášem Ozomem. Skupinu B vyhrál jediný junior ve startovním poli Tomášek Tyburec.

V nejrychlejší kategorii TC Open startovalo dvanáct jezdců se svými stroji. Tomáš Ulč potvrdil svůj výkon z předchozího závodu a dojel si pro TQ a celkové vítězství. Pro druhé místo si dojel Jirka Vesecký a na třetím místě dojel Ondřej Ševít. Skupinu B vyhrál Tomáš Vrábel.

Poslední závod OUDA CUP ’17 se pojede 16.9.2017, kde proběhne i vyhlášení celkového pořadí cupu.

Těšíme se na Vás!